dimarts, 22 de febrer del 2011

Sortida Santes Creus

Hola a tots! Avui, Música Lliure us volíem explicar la sortida que vam fer el dia 27 de febrer al Monestir de Santes Creus. Hi vam anar perquè a socials estàvem estudiant els diferents tipus d'art. El dia era una mica fred i tots anàvem preparats, però a l'arribar allà, va passar el que ningú s'esperava. Feia un fred! Al carrer s'estava bé, però a l'entrar dintre del monestir la temperatura va caure en picat. Devíem estar a uns 4º C o fins i tot a menys. Per la resta, tot va anar bé. La visita va ser una mica monòtona a l'haver d'anar cambra per cambra i analitzar el que hi trobàvem. Un cop vam acabar de fer la feina vam dinar en una placeta.
La gent portava uns bons entrepans,i teníem molta ja que havíem estat tot el dia treballant. Un cop vam acabar vam anar altre cop a l’autocar direcció Barcelona. La gent estava cansada molts dormien i altres cantaven cançons.
En general tot va anar bé, la gent estava contenta i entre tots hi havia bon rotllo, però a l’endemà tocava començar a fer el gran treball de Santes Creus!!!

Música Lliure
Pau Arroyo, David Bastida, Oleguer Fornés i Jan Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada