dimecres, 16 de febrer del 2011

MUBARAK, L’ÚLTIM FARAÓ

Avui fa dues setmanes aproximadament, els ciutadans d’Egipte, sobretot a El Caire, van començar una revolta contra el seu dictador Mubarak, que en fa més de trenta que exerceix en aquest càrrec, per dir-ho d’alguna manera.


Ara, els estudiants, s’han adonat que en d’altres països hi ha una democràcia on cada quatre anys hi ha unes eleccions i el poble escull qui vol que sigui el seu president.


O sigui, que van organitzar una revolta contra Mubarak anant a la plaça Al-Tahrir i també per les xarxes socials, on han penjat vídeos de la situació. El pitjor és que Mubarak feia com si a fora no passés res. Va canviar el govern com si així ho arreglés tot.


Aquesta mateixa tarda, Mubarak ha anunciat que deixava el seu càrrec després de trenta anys de ser-hi.


Tots els egipcis ho han celebrat amb molta alegria. Fins i tot hi ha gent que ha anat des d’Alexandria, per exemple, per celebrar-ho a El Caire.





I vosaltres, què en penseu d’aquesta revolta que ha durat més de dues setmanes?


Comenteu el nostre blog i digueu la vostra!


@RROB@


2 comentaris:

  1. Me n'alegro que els egipcis ja siguin lliures. He patit molt, hi tinc familia allà, soc immigrant. Os segueixo cada dia, m'encanteu.

    Kalanidhi

    ResponElimina
  2. Des de l'optativa també estem contents. Pensem que és bo que la gent, sobretot els joves, se n'adonin d'aquestes dictadures en països de l'Àfrica. No s'ha de permetre que la gent pateixi. Esperem que ja hagi passat tot i tu i la teva família pugueu disfrutar.
    Gràcies per comentar i visita el blog!!

    TGX

    Xavi Cupons, Guillem Domínguez i Teo Serrano

    ResponElimina