dimarts, 22 de febrer del 2011

Entrevista a Frank Piasecki Poulsen


Aquest passat divendres (18-02-11) vam tenir la fantàstica oportunitat d'entrevistar, com si fóssim una ràdio professional de primera línia, un director de cinema acabat de guardonar a la Berlinale. Estem parlant de Frank Piasecki Poulsen un director danès autor d'uns quants llargs documentals de denúncia com ara Gerrillera girl, per al rodatge dels quals no dubta fins i tot de posar en risc la seva vida.

El documental que la setmana passada es va projectar als cinemes Verdi Parck de Barcelona, coincidint amb el Mobile World congress, i que ha estat mereixedor del premi berlinès, és Blood in the mobile (Sang al mòbil). En aquest documental podem veure nens del Congo treballant a les mines, per uns sous més que miserables, extraient coltan, el preuat mineral que necessiten els nostres mòbils i ordinadors.

Podeu escoltar l'entrevista que li vam fer en el nostre Reproductor de so d'aquest blog (és la número 13 de la llista). Escolteu-la i tindreu l'oportunitat de conèixer una mica més aquest interessant director.

Volem agrair a la Vocalia Internacional de l'AMPA que ens hagi aconseguit aquesta valuosa entrevista.


Monday

3 comentaris:

  1. Hola Equip de Radio del Costa,

    Només us puc dir que cada setmana em deixeu sorpresa molt positivament de com feu radio i del nivell de professionalitat que demostreu tant a nivell tècnic com de rigor prediodistic. Enhorabona!!
    Aquesta entrevista m'ha agradat especialment perquè heu estat capaços de parlar-nos d'un problema greu que els mitjans segurament n'han parlat poc. Les vostres preguntes al director del documental han permés saber quin és el problema i que està passant però també com el director ha viscut, a nivell personal aquest projecte.
    Gràcies per apropar-nos de primera mà a la noticia i només dir-vos que no deixeu de fer aquesta feina.
    Rosa

    ResponElimina
  2. Estic seguint el vostre blog i us felicito perquè esteu elaborant un excel•lent treball. Sabeu fer una bona selecció d’articles amb comentaris crítics molt adients. Les entrevistes trobo que tenen nivell i heu aconseguit un format atractiu i de qualitat que interessa als joves i als que no som tan joves. Continueu així!!! Joaquim Rios

    ResponElimina