dimecres, 1 de juny del 2011

Final de la UEFA Champions League

Aquest any, el Futbol Club Barcelona ha fet una excel·lent temporada, i com ja se sap, ha arribat a la final de la UEFA Champions League.
Si fem memòria, recordarem que va arrasar en quasi tots els partits fins a l'anada dels vuitens de final, contra l’Arsenal, que el contrincant va fer una excel·lent remuntada quan el Barça  guanyava per 0-1. L’Arsenal li va marcar dos gols i, en aquell moment, es podia pensar que no passàvem a quarts. Però a la tornada al Camp Nou, el Barça va marcar quatre gols, però el segon, va ser en pròpia porta, de Busquets.
A quarts, va guanyar els dos partits amb bastant diferència de resultats dels dos equips i, òbviament, va passar a semifinals.
Les semifinals, van ser dos dels 5 clàssics que hi ha hagut aquesta temporada, i van acabar molt bé a favor del Barça. A l'anada al Bernabeu, dos gols espectaculars de Messi. El primer amb assistència d’Affelay, i el segon, un gol espectacular de Messi des del mig camp, tot sol, se’n va de quatre i marca a Cassillas amb l’esquerra, la seva forta. A tornada, van empatar 1-1, el primer gol, el va fer el Barça.

Hem fet una enquesta, per informar-vos de com està l'ambient i si la gent és optimista o no:

Veuràs la final de la Champions?  

 De quin equip ets?

Qui creus que guanyarà?



Quan creus que quedaran?






 Música Lliure
David Bastida, Jan Serra, Pau Arroyo, Oleguer Fornés

1 comentari: