diumenge, 13 de febrer del 2011

POLSERES VERMELLES

 La nova i popular sèrie de tv3 és polseres vermelles.
Una aventura situada en un hospital de Barcelona. Un grup d’amics amb dificultats s’ajunten per passar una bona estança allà. La sèrie t’ensenya unes malalties poc comunes i difícils de superar no només per al malalt sinó  sobretot per als que l’envolten perquè hi ha casos que es poden sentir culpables com és el cas del Roc que porta en coma dos anys i la seva mare se sent culpable. Veiem que hi ha pares que t’ajuden en aquests moments no agradables i que n'hi ha d'altres que els preocupa més la seva feina i els diners, com és el cas d’en Jordi, que quan li amputen la cama el seu pare creu que és més important anar a una reunió que recolzar-lo. Com us hem dit han format un grup i s’han informat que en un grup sempre hi ha: el líder, el segon líder, l’imprescindible, el guapo, el llest i la noia. El grup l’han fet en Lleó (el líder) i el Jordi (el segon líder) perquè són els primers que és coneixen i com que al Lleó li han fet moltes operacions té moltes polseres vermelles i en Jordi n’hi demana una, aleshores decideixen formar el grup donant una polsera a tot el grup.

Aquesta sèrie el que intenta és que, a part de veure el trist que és estar malalt, t’adonis que és important tenir a algú al costat que et faci riure i sentir-te recolzat i això sempre ajuda i et fa més fort a l’hora de recuperar-te.

La podeu veure cada dilluns quan s’acaba Crackòvia a TV3!


A nosaltres és una sèrie que ens encanta i que ens transmet un efecte especial. I a tu t’agrada?

Massa paraules

Judit Martín, Camila Mas de Xaxàs, Ester Rebollo i Laia Tarré




3 comentaris:

  1. Jo he vist tots els capítols que s'han emès i m'encanta!!!
    Pels que no l'hagueu vist mai, us la recomano.

    Clara Oriol

    ResponElimina
  2. M'ENCANTA! M'apassiona i em torna boja. El Lleó és taan guapo. No tinc gaire temps per veure la sèrie, però per les nits del dimecres visito el TV3 a la carta i miro els capítols.
    ¿Què penseu que passarà al capítol següents?

    ResponElimina
  3. Nosaltres també ho mirem a TV3 a la carta.
    Estem molt contentes de que hagis comentat la nostra notícia, també ens encanta! Tens raó amb lo del Lleó!
    Ens agradaria saber qui ets i que ens enviïs la sol·licitud al facebook (ràdio costa).
    Creiem que les coses aniran pitjor, perquè sinó no hi hauria sèrie, i ens sap greu que només hi hagi 13 capítols. Adéu i fins aviat!

    Massa Paraules

    ResponElimina