dimarts, 11 d’octubre del 2011

02.LA FESTA EN DIRECTE!


El dissabte 8 d’octubre Ràdio Costa va emetre des de la terrassa de l’escola per donar so a la Festa de Benvinguda 2011.

Va ser un treball d’equip que va ser possible gràcies a:
Daniel i Jan Sangrà i Gabrien Canelo com a tècnics de so.



  
Clàudia Moslares, Anna Prats, Míriam Sánchez i Dani Barranco com a locutors.

Cecilia Bellorín és una dona veneçolana que fa vint anys va venir a Barcelona. Una de les coses que més li agrada de la nostra ciutat és cantar al Metro. Abans que actués a la Festa de Benvinguda, Ràdio Costa va parlar amb ella.




Núria Belloch és una mare de dos noies de l’escola que s’ha decidit a donar un cop de mà als nois i noies de segon d’ESO organitzant, amb ells, un taller de creps. Vols que ella t’expliqui algunes coses d’aquest menjar?





Mireia Coll és una mare preocupada pels temes mediambientals i per la correcta nutrició dels nois i noies del Costa i Llobera. Avui ens proposa una novetat que pot solucionar el problema dels esmorzars i berenars. Coneixes el Boc’n roll?


  

Com sempre, podeu escoltar el programa al reproductor d'aquest blog fent click a "02.FESTA DE BENVINGUDA EN DIRECTE!"




2 comentaris:

  1. Hola equip de redacció. Les entrevistes que heu fet a la Festa de Benvinguda complementen força la notícia de la Festa Major. és molt interessant poder conèixer persones d'altres cultures i també pares i mares que amb les seves aportacions fan que la Festa sigui millor i de tots.
    Ànim i espero noves notícies.
    Rosa

    ResponElimina
  2. mol bona feina noies i nois! wapa miriam anna claudia irene maria ariadna !!! visca la radio costa! i tst maria

    ResponElimina