diumenge, 23 de gener del 2011

Xarxes socials

Xarxes socials


Les noves generacions ja no juguem a jocs tradicionals com l’oca, el monopoli, el parxis... ara estem tots enganxats a les noves tecnologies com el tuentti , jappo, messenger, facebook...

Ara us parlarem sobre el facebook , ja que és una de les xarxes que la gent fa servir més en la vida quotidiana.
Hem fet unes preguntes a unes quantes persones de Barcelona i fent estadística (casolana) hem pogut comprovar que a Barcelona 9 de cada 10 persones tenen facebook i d’aquestes 9, 3 tenen també tuentti. Hem preguntat a una amiga de Madrid si podria fer les mateixes preguntes a unes quantes persones d’allà i ens les ha enviat i les hem mirat i hem arribat a la conclusió que a Madrid es fa servir molt més el tuentti, 8 de cada 10 persones tenen tuentti i d’aquestes 8, 6 tenen a més facebook. Al facebook no només hi estem enganxats els adolescents si no que també gent adulta i els de la 3a edat s’estan començant a modernitzar i a utilitzar les noves tecnologies.



Paula Batlle, Aina Nieto, Sara Malagarriga, Heli de Juan

3 comentaris:

  1. Eiii!!!

    Que ja tenim conta al facebook!!!

    A veure si ens visiteu i veureu tots els nostres enllaços.

    Guillem Domínguez

    ResponElimina
  2. això cada cop va a pixor! és una me.abans era millo! no i a kap programa.. aneu a la m..___

    ANÒNIM

    ResponElimina
  3. Crec que el tuentti es mes d'espanya i per això els españols en tenen més, en canvi el facebook es mes mundial... A catalunya, com no es ben be espanya també tenim més facebook :)


    Júlia Partal Maresma

    ResponElimina