diumenge, 9 de gener del 2011

Vaga dels controladors aeris



El llarg cap de setmana del pont de la constitució, que va caure en 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre, molta gent es va quedar a casa tot el pont perquè els controladors aeris, les persones encarregades del control dels avions, no van voler treballar. 

El motiu era per reivindicacions salarials, és a dir que no volien que els retallessin els sous. Es van negar a treballar i molta gent no va poder fer el viatge que tenia plantejat o fins i tot d'altres no van poder atendre les seves obligacions professionals. No només va afectar la gent que volia sortir d'Espanya sinó també la gent que hi volia arribar, ja que sense permís dels controladors aeris no poden aterrar avions.

Finalment amb intervenció militar, els van obligar a tornar a la feina, tothom va poder agafar el seu vol. Sembla que dintre de tot, tothom va poder fer el seu viatge, pel pont de la constitució, però això sí: amb retard.

Aeroport del Prat durant la vaga dels controladors aeris

Equip Monday,
Mireia Vallina, Maria Raventós i Pol Camps.

1 comentari:

  1. TREBALLEU, KE NO KURREU GENS. kobreu una pasta i dspres us keixeu, no es just kolegues. segu k tots estan dakort am mi.

    Choli Ferenz, germà d'en Joan.

    ResponElimina