diumenge, 9 de gener del 2011

Per fí es completa el túnel d'Europa a Àsia

Al novembre, es va completar el túnel que es va començar a l'estret de Bòsfor, Istanbul i que uneix Àsia i Europa.
Aquest túnel comença a 60 metres per sota la terra del fons marí i travessa tot el mar fins a arribar a Àsia, és a dir: d'Europa a Àsia.
Al principi es van trobar més de 5.000 objectes, tresors i restes de naufragis dels antics pobladors bizantins que van alentir els treballs.
Aquest túnel el va idear el sultà Abdülmecid I. Al 2013, si es que al 2012 la profecia dels maies no s'ha complert, el túnel ja estarà en funcionament i els usuaris i els turistes podran travessar d'Europa a Àsia o viceversa.




David, Marc i Guillem

4 comentaris:

  1. I una curiositat: més o menys quanta estona hi haurà de punta a punta? Algú m'ho pot respondre?

    Gràcies


    Maria.

    ResponElimina
  2. Quant costarà un bitllet? I a on es poden comprar? Moltes gràcies, esperem amb ànsies la resposta, ja que trobem molt interessant la notícia. Bona feina nois!

    La Paella i la Cassola

    ResponElimina
  3. Ens sembla molt interessant aquesta notícia, ens agradaria també que ens informéssiu de les estacions on el podríem agafar i la durada del trajecte. Hem trobat que aquesta notícia està molt encertada!
    Moltes gràcies per fer-nos estar al dia


    "El pet escuat"

    ResponElimina
  4. EEEEEEEOOOO! les preguntes de tots akets paius son mol interesans i no feu ni kas, komenteu a la optativa axo, eu de teni kontens als lectors daket blok, no?

    Choli Ferenz

    ResponElimina